6.1.17

New Year, New Things

Tällä viikolla mulle iski ihan tajuton uuden vuoden innostus. Siis semmoinen odottavan innostunut fiilis, mikä usein vuoden vaihteessa tulee. Odotan superinnoissani tulevaa vuotta ja uusia asioita mitä se tuo - ja on jo tuonutkin - tullessaan. Oon päättänyt nyt muutenkin karsia stressaavia asioita mun elämästä pois, panostaa enemmän omaan hyvinvointiin ja antaa enemmän aikaa bloggaamiselle. Muutenkin kaipaan jotenkin uusia tuulia elämään ja uusi vuosi on aina hyvä hetki miettiä mitä haluaa elämältään.

newthings

Bloggaamisen kannalta uusia juttuja on ainakin uusi ulkoasu! Oon tosin jo pikkuhiljaa tässä sitä parannellut eli kaikki ei oo kertaheitolla muuttunut, mutta ehkä suurin muutos on tapahtunut nyt tällä viikolla tuonne bannerin seudulle. Oon tällä hetkellä tosi tyytyväinen blogin ulkoasuun ja muutenkin bloggaamiseen on nyt ihan uusi into. Teitä lukijoitakin on tullut sinne huimasti lisää, joten tietenkin myös se motivoi ja innostaa kirjoittelemaan! Oon lisäksi miettinyt paljon, mihin suuntaan haluan blogia viedä ja millaista sisältöä tuottaa. Radikaalisti blogi ei tule muuttumaan, mutta haluan panostaa sisältöön koko ajan enemmän. Muistakaa, että aina saa vinkata postausideoita ja esittää toivomuksia! :)

newthings(2)

Yksi suuri elämänmuutos tässä vuoden alussa on myös se, että mä irtisanoin itseni töistä. Ja oon tästä päätöksestä enimmäkseen helpottunut. On ihanaa, että nyt alkuvuodesta ja keväällä saan keskittyä vain ja ainoastaan kouluun ja opiskeluun. Mulla on myös enemmän vapaa-aikaa, kun ei tarvitse viettää iltoja ja viikonloppuja töissä. Syksyllä tuntui todella stressaavalta aloittaa kahdessa uudessa työpaikassa ja myöhäiset työvuorot aiheuttivat lopulta uniongelmia. Lisäksi töissä oli tosi huono ilmapiiri ja no, mikään ei vaan sujunut niin kuin piti. Yksi iso stressitekijä siis eliminoitu (ja kaksi lisää tullut tilalle: raha ja kesätyöpaikan hankinta, heh) ja oon onnellinen tästä päätöksestä. Koko syksy tuntui ihan hirveältä suorittamiselta ja nyt tuntuu, että on taas vähän enemmän tilaa hengittää.

newthing(3)

Oon päättänyt myös panostaa enemmän hyvinvointiin tänä vuonna. Toivoin jo, että syksyllä olisi sairasteltu jo koko tämän vuoden edestä, mutta edelleen täälä ollaan flunssassa. Hankin ennen joulua jäsenyyden läheiselle salille ja haluan aloittaa taas salilla käymisen, jahka tästä tervehdyn. Lisäksi pitäisi päivittää vitamiinipurkit kaappiin ja yrittää muistaa popsia niitä päivittäin. Ruokailuunkin haluan kiinnittää enemmän huomiota tekemällä enemmän sitä ruokaa täälä kotona ja välttämällä nuudelipaketteja sekä annoksia, jotka sisältää pelkkää makaronia ja ketsuppia (joskus hyvällä tuurilla myös tonnikalaa). Käyn myös tosi paljon ulkona syömässä, joten sitäkin yritän jatkossa vähentää. Säästyisi rahaakin samalla!


Oletteko te innoissanne uudesta vuodesta ? :)

10 kommenttia:

 1. Hei eksyimpä ihanaan blogiin. Tosi nätti ulkoasu kivaa tekstiä ja upeet kuvat! Sait kyllä musta uuden lukijan :) Tsemppiä sulle alkaneeseen vuoteen!

  https://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua! Oon tosi kiitollinen näistä kehuista, täshän ihan punastuu! :D Kiitos paljon ja tervetuloa lukijaksi♡ :)

   Poista
 2. Upeat hiukset sulla ja ihania kuvia! 2017 on kyllä itselläkin haasteiden vuosi. Kaikenlaisia toiveita ja tavoitteita löytyy. :-) mulla on niin stressaavaa koulu, että ehdottomasti respectit sulle kun olet edes jonkun aikaa jaksanut sekä opiskella että tehdä töitä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!♡ Joo mä olin jo unohtanut parin välivuoden aikana, miten stressaavaa opiskelu olikaan. :D Ei kyllä sopinut stressaava työ siihen lisäksi..

   Poista
 3. Ihana teksti Emmiina ja tsemppiä sulle tulevaan vuoteen! Varmasti tosi ihanaa, kun ei työt enään paina mieltä :-)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sulle! :) On! Tosi helpottavaa. :D

   Poista
 4. Isoja elämänmuutoksia, toivottavasti nyt pystyt myös rauhoittumaan ja tuo sairauskierrekin pääsisi loppumaan ♥ Onneksi asioilla on aaaina tapana järjestyä ja tää vuosi tuo varmasti sulle paljon hyvää!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! Joo sairastelut sais jo mun puolesta loppua.. Kiitos tsemppaavista sanoista!♡ :)

   Poista
 5. Tää sun ulkoasu on tällä hetkellä aivan super kiva, tykkään niin tuota liukuvasta hommelista bannerin alla <3 (keksinyt parempaakaa nimitystä :-D) Täällä ollaan innoissaan tulevasta vuodesta, niin paljon uusia tuulia ja isojakin muutoksia tulossa omaan elämään tän vuoden aikana. Tsemppiä paljon sulle tähän tulevaan vuoteen!

  https://notttwice.blogspot.fi/
  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mäkään en tuolle kyllä suomenkielistä nimitystä tiedä.. slideriksi sitä on vaan tullut kutsuttua. :D Voi vitsit, kiva että säkin oot innoissas! Vuosi tuo varmasti paljon kivoja ja jännittäviä juttuja tullessaan. Samoin sulle tsempit uuteen vuoteen! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥