1.3.17

The Incredible Face Gel

Yhteistyössä MayBeauty


Pääsin jälleen kokeilemaan MayBeautyn tuotteita ja tällä kertaa sain testiin The Incredible Face Gelin. Kasvogeeli poistaa kuollutta ihosolukkoa ja puhdistaa ihohuokosia. Lähdin innolla kokeilemaan tuotetta, sillä mun iho on ollut viime aikoina tosi huonossa kunnossa. Liekö sitten stressistä vai mistä, mutta epäpuhtauksia puskee iholle kaksin verroin heti kun yhdestä on päästy eroon. Kaikki keinot siis käyttöön, jotta ihosta saisi freesimmän näköisen!

maybeauty the incredible face gel (2)
the incredible face gel maybeauty (3)
the incredible face gel maybeauty (4)

Kasvogeeli levitetään puhtaalle iholle ja sitä hierotaan niin kauan, että kuollut iho alkaa lähteä pois. Olin aika kikseissä tässä kohtaa! Nautin, kun ihon puhdistumisen näki ihan silmissä. Ja kuten kuvastakin näkyy, mulla sitä kuollutta ihosolukkoa oli jonkun verran. Kasvot olivat geelin jäljiltä superpehmoisen ja raikkaan tuntuiset. Ajattelin ottaa tämän osaksi viikottaista ihonpuhdistusrutiinia. Onneksi mulla onkin geelejä vielä muutamia jäljellä! Yhdestä paketista riitti mulla jopa kolmelle puhdistuskerralle eli plussat riittoisuudesta.

maybeauty the incredible face gel (3)

Jos innostuit itsekin tästä geelistä ja haluaisit päästä testaamaan tätä, mulla olisi teille koodia May Beautyn verkkokauppaan! Koodilla emmiinagel saatte 30% alennuksen The Incredible Face Gelistä.

6 kommenttia:

 1. Todella kauniita kuvia ♥ Mukavan kuuloinen tuote ja näyttääkin erittän toimivalle :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Toi oli kyllä tosi kiva tuote, ainakin puhdisti kasvot huolellisesti! :)

   Poista
 2. Mielenkiinnolla lähden tätä testaamaan! Kasvot onkin tosipuhistuksen tarpeessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua, että säkin innoistuit testaamaan tätä! :) Tämä kyllä puhdistaa ihon hyvin. :)

   Poista
 3. Kiitti alekoodista! Tätä pitikin tilata lisää ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥