4.4.17

Tauluseinä Desenion julisteilla + alekoodi

Yhteistyössä Desenio


Meidän uusi tauluseinä vilahtikin jo aiemmassa postauksessa ja nyt pääsette tarkastelemaan sitä vähän lähempää! Tv:n takana oleva seinä on ammottanut tyhjyyttään alusta asti ja oon kauan aikaa hautonut mielessäni eri vaihtoehtoja siihen. Alunperin siihen oli tarkoitus tulla tauluhylly, mutta se ei sitten näyttänytkään kivalta, joten luovuttiin siitä. Jossain vaiheessa mieleeni tuli idea jonkinlaisesta tauluseinästä. Päädyin Desenion sivuille ja ihastuin heidän julisteisiinsa kovasti, vaikka oon niitä toki aiemminkin jo katsellut sillä silmällä. Heidän inspiraatiosivuiltaan sain vielä idean taulujen sommitteluun ja valitsin sen pohjalta tauluseinään sopivat julisteet.

desenio (1)
desenio (5)

Halusin mustavalkoisia ja yksinkertaisia tauluja, jotka sopisivat kaiken kanssa, jos esimerkiksi haluaisin vaihtaa olohuoneen värimaailmaa jossain vaiheessa. Lisäksi en halunnut taulujen vievän liikaa huomiota televisiota katsoessa. Mietin kauan aikaa eri julistevaihtoehtojen välillä ja lopulta päädyin kuvissa näkyvään ratkaisuun. Mun silmää noi miellyttää tosi paljon ja kokonaisuus on musta rauhallinen ja kaunis. Erityisesti mun lemppari on toi isoin taulu, joka löytyy täältä.

Oon tosi tyytyväinen, miltä toi seinä näyttää nyt, kun saatiin taulut vihdoin seinälle. Aluksi meinasi olla hieman vaikeuksia Ikeasta tilattujen kehysten kanssa, kun yksi noista tuli jatkuvasti rikkinäisenä perille. Toisen reklamaation jälkeen kuitenkin saatiin ehjä kehys ja taulut seinälle.

desenio (4)
desenio (6)

Mulla olisi myös ilo antaa teille alekoodi Desenion verkkosivuille eli koodilla emmiina saatte 25% alennuksen kaikista julisteista! Koodi on voimassa 4.-6.4.


Mitä mieltä te olette meidän uudesta tauluseinästä? Iskeekö Desenion julisteet teihin? :)

12 kommenttia:

 1. Ihania tauluja sopii tosi hyvin sun sisustukseen!😍 Etsin itsekkin roosan sävyisiä kivoja tauluja pitääkin tsekata toi sivusto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenny! :) Deseniolta löytyy kyllä aika hyvinkin vaaleanpunaisen sävyisiä julisteita eli kantsii kyllä tsekata. :)

   Poista
 2. Ihanan näköinen! Itsekin omistan jo kaksi Desenion julistetta ja lisää olisi tarkoitus tilata heti kunhan muutan omilleen. :)

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mäkin oon yrittänyt jo keksiä, mihin muualle saisin heidän julisteitaan mahdutettua. :D

   Poista
 3. Ihanan minimalistisia ja yksinkertaisia tauluja, oon itekkin haaveillu vastaavasta tauluseinästä sit joskus kun muutan isompaan kämppään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kyllä pidän noiden yksinkertaisuudesta! Meilläkään ei oo iso asunto, mutta onneksi tuo tauluseinä sopi tännekin hyvin. :)

   Poista
 4. Oon iteki katellu noita Desenion julisteita, mut en oo vieläkään osannu päättää mitkä ostaisin ja mihin ne sitten laittaisit. Valitsit kyllä tosi ihanat julisteet ja tosi hyvän paikan. Hyvään järjestykseen vielä laitoit tohon telkkarin yläpuolelle :D

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli vähän sama ongelma, heillä on niin paljon valikoimaa! Tuotti vaikeuksia valita vain viisi kivaa taulua, jotka vielä sopisi yhteenkin. :D Kiitos! :)

   Poista
 5. Oii, ihana näköisiä tauluja!! <3

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Aivan täydellinen olkkarin seinä ja miten kauniita nuo taulut ovatkaan ja eteenkin tykkään noista ohuista kehyksistä ♥ Täytyykin tsekata Desenion uutuudet!

  https://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Emmi! ♥ Noi ohuet kehykset oli kyllä ihan must! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥