13.5.17

22v

Viime sunnuntaina mulla pyörähti mittariin 22 vuotta. Vietettiin synttäreiden kunniaksi ihana viikonloppu poikaystävän kanssa Tallinnassa. Huomasi kyllä, ettei vanhuus tule yksin, kun hotellihuoneessa köllöttely kuulosti useaan otteeseen paremmalta kuin esimerkiksi baarissa juhliminen tai kauppojen kiertely. Shoppailun sijaan kierreltiin ympäriinsä Vanhaakaupunkia ja käytiin parissa kivassa kahvilassa sekä pubeissa. Meidän laiva lähti sunnuntaina aamupäivästä ja palasi takaisin maanantai-iltana joten meillä oli käytännössä kaksi päivää aikaa kierrellä Tallinnan katuja, mikä oli tosi kiva vaihtelu perinteisille päiväristeilyille. Rentouduttiin, nautittiin säästä sekä maisemista. Ja matkan päätteeksi käytiin tietty Superalkossa, joka oli mulle ihan uusi paikka.

tallinna (2)
tallinna (1)

Oltiin ihan huipussa hotellissa ja voin kyllä suositella tota paikkaa! Hotellin nimi oli Radisson Blu Sky Hotel ja sen iso sänky, kattobaari ja huiput maisemat teki kyllä vaikuituksen meihin kumpaankin. Myös aamupala oli yksi parhaimmista hotelliaamupaloista, mitä oon syönyt. Hotelli sijaitsi ihan Vanhankaupungin ja Viru keskuksen vieressä. Voisin mennä tuonne koska tahansa uudestaankin!

tallinna (5)
tallinna (14)
tallinna (9)
tallinna (3)

Toistaiseksi mitään sen suurempaa ikäkriisiä ei oo onneksi vielä ilmaantunut, haha. Jotenkin kouluun pääsyn jälkeen sitä on muutenkin stressannut vähemmän tulevaisuudesta. Välivuosina kun ahdisti lähinnä se ajatus, että itse vanhenee koko ajan, vaikkei pääse elämässä eteenpäin. Nyt kuitenkin tietää, mitä tekee ja missä on seuraavat muutamat vuodet, joten ikäkriiseilyt on sen myötä vähentyneet mun kohdalla. Eli on ihan kivaa olla kakskytäkaks vee! :)

tallinna (12)
tallinna (10)
tallinna (7)tallinna (6)


Kivaa viikonloppua!♥

8 kommenttia:

 1. Tosi myöhäiset onnittelut :D Aivan ihanat kuvat ja reissu kuulosti kivan rennolta. Aina ei tarvii tehdä kaikkee ihmeellistä kn käy jossakin. Kiitos tosta hotelli vinkistä! Poikaystävä täyttää syyskuussa 25 ja ollaan mietitty sille päivälle just reissua viroon, pidempää kuitenkin kuin päivän reissu, eikä kummalakaan oo mitään tietoa Viron hotelleista xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niinpä! No tuota Radissonia voin tosiaan ainakin suositella, oli tosi ihana hotelli ja sopii tommoseen syntymäpäivän viettelyyn hyvin. :)

   Poista
 2. Myöhästyneet onnittelut! :) Säkin olet niiiin nuori vielä! :D Mä en ole oikeastaan koskaan ikäkriiseillyt ja olenkin elänyt jo pitkään sillä periaatteella, että päivä kerrallaan :) Eikä se kriiseily oikein kannatakkaan, aika kuitenkin kuluu aina ihan samaa vauhtia!

  Tosi rennon ja kivan näköinen reissu teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oon ihan samaa mieltä! Onneksi mäkin oon säästynyt vähäisillä ikäkriiseillä tähän mennessä. :)

   Poista
 3. Ihanalta pikkureissulta vaikuttaa ja Radisson Tallinnassa on kyllä ihan huippu <3

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥