16.6.17

Pitkästä aikaa


Melkein kuukauden breikki tuli otettua bloggailusta, sillä jotenkin inspiraatio oli taas vähissä. Odotin koko ajan hetkeä, että tekisi mieli tulla kirjoittelemaan tänne ja tänään se päivä sitten koitti! Tai oikeastaan jo eilen blogi kävi ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin mielessä. Nyt olisikin jo muutama postausideakin mielessä ja en malta odottaa, että pääsen niitä toteuttelemaan.Mitäs mä oon tässä vajaassa kuukaudessa sitten ehtinyt puuhata? Toukokuussa otin loppukirin viimeisiin tentteihin ja laitoin viimeisiä kursseja pakettiin. Tein myös pääainevalinnat ja suunnittelin tulevia opintoja. Vietin Vappua, synttäreitäni ja vuosipäivää poikaystävän kanssa. Hain kesätöitä, tuloksetta. Ilmottauduin muutamalle kesäyliopiston kurssille ja oon jatkanut opiskeluja nyt kesälläkin.

Kesäkuu on mennyt lähes kokonaan opiskellessa. Oon myös pitkästä aikaa ollut terve pari viikkoa putkeen ja ruvennut käymään taas salilla. Mähän oon Vaasaan muuton jälkeen ollut kokoajan flunssassa jostain syystä ja pisin aika terveenä taisi olla reilu 1kk tämän vuoden puolella. Toivottavasti nyt kesällä ei tarvitsisi hirveästi enää sairastella! :D Ensi viikon torstaina mulla alkaa varsinaisesti kesäloma! (Yhtä heinäkuista tenttiä lukuunottamatta.) Paras aloitus kesälomalle onkin Juhannuksen vietto ja pari päivää sitten varattiin liput Raumanmeren Juhannukseen. Odotan ensi viikkoa ihan superinnoissani, sillä festarit tulee olemaan mun ensimmäiset Juhannusfestarit!


Muuten mun kesäsuunnitelmat on ihan auki. Mulla on koko heinäkuu näillä näkymin vapaata, mutta ilman töitä rahat on tietty jonkun verran tiukilla, mikä rajoittaa tekemistä. Aion siitä huolimatta nauttia auringosta ja rentoutua, kirjoitella blogia ja katsella rästiin jääneitä Netflix-sarjoja sekä ladata akkuja tulevaa opintovuotta varten. Jatkan edelleen töiden etsimistä, mutta ilman niitä mun loma jatkuu suurinpiirtein elokuun puoleen väliin asti, jolloin aloitan vielä yhden kesäkurssin.

Toivon mukaan bloggailu lähtisi tästä taas rullaamaan! Ainakin tällä hetkellä päässä pyörii miljoonia ideoita, joita haluan päästä toteuttelemaan mahdollisimman pian. Stay tuned! :)

6 kommenttia:

 1. Eikä, kiva et oot takas täällä! Ja tykkään sun tyylistä, kivat vaatteet!♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kommentti kyllä piristi, kiva että joku on innoissaan mun "paluusta" :D Kiitos♥

   Poista
 2. Ompas ihana asu! Etenkin toi laukku - täydellinen! ♥
  sannialina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!♥ Tykkään kyllä itsekin tuosta laukusta lujaa, sain sen juuri synttärilahjaksi. :)

   Poista
 3. Ihana, että oot taas täällä <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥