19.6.17

Summer Bucket List 2017

Mun oli tarkoitus julkaista tämä postaus jo eilen, mutta jotenkin blogger (tai minä) onnistui sekoilemaan niin, että koko teksti hävisi. Olin lisäämässä kuvia ja joku kuva meni väärään paikkaan ja sen poistaessani poistui koko postaus.. Mitkään kumoamiset ei auttanut vaan kaikki hävisi lopullisesti, ärr. Eilen en sitten missään välissä ehtinyt aloittaa kirjoittamaan kaikkea alusta ja ärsyttikin niin lujaa, että annoin asian olla.

Eniveis, tänään ajattelin käydä vähän enemmän läpi mun kesäsuunnitelmia, joita sivusinkin jo viime postauksessa. Vaikka edessä on kesä ilman töitä, on edessä myös ensimmäinen kesä lähes pelkkää lomaa moneen vuoteen. Aion nauttia kesästä täysillä ja tehdä paljon kivoja kesäisiä juttuja.

kesä (2)

Tänä kesänä aion..

Mennä ensimmäisille Juhannusfestareilleni - RMJ olisi tosiaan suuntana ja odotan kesän ensimmäisiä festareita enemmän kuin innoissani. Enää muutama päivä!

Käydä meressä uimassa - En edes muista koska olisin viimeksi heittänyt talviturkkini, mutta tänä kesänä on kyllä pakko päästä pulahtamaan mereen vähintään kerran, kerta se merikin tuossa vieressä on.

Mennä piknikille - Vaasassa on niin monta kivaa puistoa, että oon jo pitkään haaveillut kesäisestä eväsretkestä merenrannalle. Pitäisi vain odottaa jotain kivaa aurinkoista päivää, että tämän saa toteutettua!

Käydä festareilla - RMJ:n lisäksi olisi kiva päästä toiseenkin kertaan festareille, vaikka johonkin ihan tähän lähelle.


Syödä pallojätskiä torilla - Vaasan torilla on kesäisin vähän enemmän menoa kuin normaalisti ja vissiin ainakin kolme vai neljäkin jätskikiskaa sieltä löytyy. Yksi parhaimmista tavoista viettää kesäpäivää on istuskella torilla ja syödä jätskipalloa.

Mennä huvipuistoon - Olisi kiva päästä pitkästä aikaa Särkännimeen tai Linnanmäelle! En kylläkään oo ihan yhtä onnessani niistä kaikista laitteista samalla lailla kuin nuorempana, mutta silti olisi hauska päästä vaihteeksi jonnekin muualle kuin Power Parkiin.

Mökkeillä - En oo yhtään varma, onnistuuko mökkeily tänä vuonna ollenkaan, mutta silti se on mun jokaisen kesän toive. Mökillä saa jotenkin rentouduttua niin hyvin ja ladattua akkuja paremmin kuin missään muualla.

Lukea enemmän kirjoja - En oo pitkiin aikoihin saanut aikaseksi lukea mitään kirjoja, mutta tänä kesänä ajattelin ottaa tavoitteeksi lukea vähintään yhden kirjan (muun kuin kouluun liittyvän). Hyviä kirjavinkkejä saa antaa, jos tulee mieleen!

kesä (4)

Katsella lempparisarjoja Netflixistä - Suomessa kun elämme niin sateisilta kesäpäiviltä ei voida välttyä. Toisinaan sellaiset päivät ovat ihan kivojakin, kun saa hyvällä omatunnolla makoilla sohvalla viltin alla ja uppoutua Netflixiin.

Treenata enemmän ulkona - Ulkona treenaaminen on mun mielestä tosi kivaa, mutta harvemmin sitä tulee ainakaan yksin harrastettua. Oon kuitenkin innoissani, että muutama vaasalainen kuntosali järjestää yhteistyössä keskenään ilmaisia ulkotreenejä kerran viikossa. Ainakin muutamalle pitää päästä osallistumaan!

Grillata - Sekään kun ei enää ole itsestäänselvyys samalla lailla kuin viime vuonna, jolloin meillä oli oma terassi ja oma grilli. Vielä en ole päässyt syömään grilliruokaa tälle vuotta, mutta toivottavasti asia korjaantuu mahdollisimman pian.

Opiskella uuden kielen - Elokuun loppupuolella ajattelin ottaa vielä yhden kurssin kesäyliopistosta, joka olisi saksan kielen alkeet. Olisi ihan huippua päästä oppimaan täysin uusi kieli, mitä ei ole aiemmin opiskellut. Mun kielitaito kun rajoittuu siihen englantiin ja ruotsiin tällä hetkellä.

kesä (5)

Näiden lisäksi haluaisin ehtiä näkemään mahdollisimman paljon kavereita, keskittyä bloggailuun ja ladata akkuja tulevaa opintovuotta varten. Toivottavasti säät suosivat ja saadaan ihana, aurinkoinen ja lämmin kesä. ♥


Löytyykö teidän kesän tehtävälistalta samanlaisia kohtia? :)

14 kommenttia:

 1. Mahtavia suunnitelmia tälle kesälle! :) Ihana postaus<3

  VastaaPoista
 2. Ei vitsit, tässä oli lähes kaikki jutut sellaisia mitä itekin haluan tänä kesänä tehdä :D Grillikautta mä itse asiassa aloittelin eilen kavereiden kanssa, mutta talviturkin haluaisin kans heittää vielä tän kuukauden puolella... Toivottvasti säkin saat noista mahdollisimman monta toteutettua :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva kuulla! :D Voi mun tekisi jo kans mieli päästä grillailemaan! Toivottavasti myös sä. :)

   Poista
 3. Kivoja suunnitelmia kesäksi :-) Mun listalta löytyy melkein kaikki samat, kesä on vaan parasta! <3

  VastaaPoista
 4. Kivoja suunnitelmia kesäksi! Jos tykkäät lukea fantasiaa niin kirjavinkkaisin sellaista kun Tuulen nimi, Patrick Rothfussin kirjoittama. Se on ensimmäinen osa trilogiaa ja ainakin itse pidin siitä valtavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo aikoihin lukenut kirjoja, mutta aikoinaan tuli kyllä luettua fantasiaakin. Täytyy siis tsekata toi, kiitos! :)

   Poista
 5. Huippuja juttuja kyllä luvassa! :) Kesä on kyllä ihmisen parasta aikaa! ♥

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
 6. Ihania suunnitelmia sulla <3 Nauti joka hetkestä, se on aina tärkeintä kesässä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥