26.8.17

Paluu arkeen

Viimeiset kesälomapäivät tuli ja meni! Mun loma loppui jo tiistaina, vaikka koulu alkaakin virallisesti vasta syyskuun alussa. Kuitenkin taputtelen tähän alkuun vielä viimeisen kesäkurssin ja ensi viikolla mulla alkaakin työt Seinäjoella! Eli tosiaan mulla kävi niin hyvä tuuri, että sain jo töitäkin. Oon tosi kiitollinen, että kaikki kävi näin "helposti" muuton suhteen. Asunto tuli ensimmäisestä näytöstä ja myös ensimmäisestä työhaastattelusta sain työpaikan! Tuntuu välillä, ettei pää pysy mukana tässä tahdissa, mitä asioita tapahtuu. Onneksi tässä on ehtinyt kuitenkin sulatella asioita ja oon jo tosi innoissani tulevasta.

Toki hieman jännittää, miten tämä elämänmuutos tulee menemään ja miten saan yhdistettyä työt ja elämän Seinäjoella sekä koulun Vaasassa. Jostain syystä asia kuitenkin stressaa mua yllättävän vähän. Viimeisen vuoden ajan stressi oli mulla tosi suuri ongelma, joten toivon, että tulevasta selvittäisiin kivuttomammin. Vaikka varmasti koulun ja työn alkaessa harmailta hiuksilta ei kokonaan säästytä.

kuva2

Oonkin yrittänyt kiinnittää nyt arkeen paluun myötä enemmän huomiota myös omaan hyvinvointiin. Jotta siltä stressiltä, väsymykseltä ja sairastelulta vältyttäisiin tulevana lukuvuonna. Oon syönyt terveellisesti ja uskaltautunut kokeilemaan uusia reseptejä (jopa vihersmoothieta, vaikka joskus taisin vannoa, etten semmoisiin koske..). Lisäksi juhannuksena sairastetun flunssan pitkittyneestä yskästä taidetaan olla jo selvitty, joten liikunta olisi kiva saada taas arkeen mukaan. Ja nyt vaan sormet ristissä, että säästytään flunssoilta tänä vuonna!

Oon tosi innoissani arkeenpaluusta ja musta on ihanaa, että elämä saa taas vähän rytmitystä. Ja jotenkin niin paljon kivaa ja uutta luvassa syksylle, etten meinaa nahoissani pysyä. Aluksi kaikki uusi hieman kauhistutti ja harmitti esimerkiksi kuntosalin vaihtaminen, mutta nyt mulla on tähtäimessä jo uusi sali Seinäjoella, joka yllättäen tuokin vain lisää motivaatiota. Ja saataisko jo muuttaa??


Oletteko te innoissanne arkeen paluusta ja syksyn tulosta? :)

4 kommenttia:

 1. Mulla on nyt kouluarki pyörinyt jo pari viikkoa ja oon kyllä innoissani tästä elämänrytmistä! Huomaa voivansa paljon energisemmin kun on selvät ruokarytmit, tasainen määrä unta ja vuorotyöt ei heittele elämänrytmiä joka päivä :-) Toivottavasti siellä alkaa myös arki hyvin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä! Toi säännöllisyys ja rytmitys on arjessa kyllä parasta. Tulee vetämätön olo, jos ei oo pitkään aikaan mitään rytmiä elämässä. :D Kiitos Emmi♥

   Poista
 2. Mahtavaa, että asiat ovat menneet noin hyvin! Onnea uudesta työpaikasta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥