9.10.17

DIY Avainnaulakko

Etsin pitkään tänne uuteen kotiin avainnaulakkoa kaupoista, mutta mistään ei tuntunut löytyvän sopivaa. Liian isoja, rumia, ovellisia ja epäkäytännöllisiä kyllä löytyi vaikka millä mitalla. Aiemmin meillä on aina ollut eteisessä lipasto, jonka päällä oleva puinen kori on toiminut avainten säilytyspaikkana. Kuitenkin nyt lipasto ei eteiseen mahtunut, vaan avaimet ovat etsineet paikkaa monta viikkoa ja ovat oleilleet milloin missäkin. Mietinkin naulakon tekemistä itse ja pohdiskelin kaupassa monenlaisia ideoita. En saanut oikein mistään ideasta kiinni, mutta ostin koukkuja ja valokuvakehykset ja ajattelin keksiväni niistä jotakin kotona. Aivot alkoivatkin lopulta raksuttaa ja keksin laittaa koukut kehykseen kiinni. Alunperin meinasin laittaa kehyksen sisälle jonkin puupalan, johon koukut olisi tullut, mutta en sitten oikein keksinyt miten olisin tämän toteuttanut.

DIY Avainnaulakko (3) – Kopio
DIY Avainnaulakko (5) – Kopio

Ajattelin myös tulostaa tekstin tai kirjoittaa kehyksen sisälle jotain "Don't forget" tai "Keys" tai muuta vastaavaa. Kuitenkin nämä eivät näyttäneet kivalta ja sainkin idean ostaa liitutaulumaalia, jotta kehykseen saisi kirjoittaa aina liidulla milloin mitäkin kivaa. Prismassa tuli kuitenkin sattumalta eteen liitutaulutarraa, joka oli sitä paitsi halvempi kuin maali, mutta myös paljon helpompi toteuttaa. Niinpä ostin tarran ja teippasin sen kehyksen lasiin.

DIY Avainnaulakko (6) – Kopio

Tarran mukana tuli myös valkoisia ja värillisiä liituja, joten pääsin heti kirjoittelemaankin kehyksen sisään. Ajattelin silloin tällöin vaihtaa tekstin, mutta nyt kokeilin tuota muistutusta. Tykkään lopputuloksesta ihan älyttömästi ja kehtaan sanoa, että on toi kauniimpi kuin yksikään avainnaulakko, mitä kaupassa katselin. Pieni ja simppeli! Nyt avaimet ovat käden ulottuvilla, kun lähtee ovesta pihalle eikä niitä toivottavasti tarvitse enää etsiä tai yrittää muistella mihin ne tällä kertaa jätti.

DIY Avainnaulakko (9)

Mitä mieltä ootte lopputuloksesta? :)

2 kommenttia:

  1. Olipas tuo kätevä tehdä itse :-D Pitäis saada omillekin avaimille joku tietty paikka..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää oli kyllä helppo tehdä kunhan eka keksi millasen haluaa :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥