28.10.17

Kirpparilöytöjä

Tämän viikon alussa sain vihdoin aikaiseksi viedä kirpparille tavaraa. Muutossa kävin mun vaatekaapin läpi ja tyhjensin sitä tosi rankalla kädellä. Myös muutamia muita meille turhia tavaroita vietiin ja viedään kirpparille. Kävin torstaina siivoamassa pöytää ja kiersin samalla kirpparin läpi. Mä oon aiemmin varmaan maininnutkin, että löydän todella harvoin kirpparilta mitään ostettavaa. Kuitenkin nyt täytyy sanoa, että oon todella tyytyväinen mun löydöksiin! 

kirpparilöytöjä (2)

Ihan viimeisimmistä pöydistä löysin nämä Niken aivan ihanan väriset lenkkarit! En vaan kestä, miten hyvä löytö. Ja kerrankin just oikeaa kokoakin. Kengät vaikuttaa niin hyväkuntoisilta, etten usko, että niitä on käytetty juuri ollenkaan. En oo tosin vielä selvittänyt, onko nämä tarkoitettu salikengiksi vai lenkkareiksi, mutta nää pääsee kyllä kummassakin tapauksessa ahkeraan käyttöön. Hintaa näillä oli vain 15e!

kirpparilöytöjä (3)

Korealaiset ihonhoitotuotteethan ovat nyt in? Tai ainakin ne kasvonaamiot. Mä puolestani löysin tämmöiset jaloille tarkoitetun kosteuttavan naamion, jota on kyllä hauska päästä kokeilemaan. Oon joskus aiemminkin tämmöisiä vastaavia kokeillut ja ne ainakin ovat olleet ihan hyviä. Hintaa jalkanaamiolla oli 3,80e.

kirpparilöytöjä (1)

Valkoinen kiva hennesin kauluspaitatoppitsydeemi oli ainakin lapun mukaan ihan uusi ja käyttämätön. Toppi kustansi 3e.

kirpparilöytöjä (4)

Jollekin tarpeettomaksi jääneet liitutaulutarrat pääsevät kyllä mulla askartelukäyttöön. Mulla jotain vastaavia jo onkin, muttei tämän muotoisina. Näistä voisi tehdä ehkä tämän vuoden pakettikortit? Arkeilla oli hintaa yhteensä 50snt.

kirpparilöytöjä (5)

Viimeiseksi löytyi tämmöinen Pentikin tuikkusomiste, joka oli ihan avaamattomassa paketissa. Tämäkin oli mun mielestä hyvä löytö ja vaikka aluksi ajattelin tämän olevan kiva lahja jollekin, taitaa tämä päästä sittenkin ihan meidän omaan sisustuskäyttöön. Tämä löytö kustansi 4e.

Oon tosi innoissani Seinäjoen kirpparitarjonnasta, koska Vaasan kirpparit ei oikein sykäyttäneet. Varsinkin Ykkösbasaarista tykkään kovasti ja sinne vein omatkin tavarani myytäväksi. Kirppari on iso ja siisti, mikä on mun mielestä tosi tärkeää kirpputorille. Sieltä myös näkee omat myyntinsä netistä reaaliajassa, mikä on tosi kiva! Mun pöydän numero on siis 127 (kuten aiemminkin mainitsin), jos sielä lukijoissa löytyy Seinäjokisia. :)

14 kommenttia:

 1. Vitsi miten kivoja löytöjä ja ihanat noi kengät! :) Niin söpön väriset! :)

  VastaaPoista
 2. Vitsit miten kivoja löytöjä olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä! Noissa lenkkareissa ei oo kovin isoa tukea nilkalle tai vaimentavaa pohjaa, joten lenkille ne ei oo paras vaihtoehto (kokeiltu on :D ) Salille varmasti tosi hyvät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo mulla onkin lenkille ihan omat kenkänsä, mutta tommosia vastaavia nikejä oon käyttänyt ihan "vapaa-ajan kenkinä", koska ei oo tosiaan paras tuki noissa. :)

   Poista
 4. Miten ihania löytöjä ootkaan tehnyt <3 Nyt täytyy kyllä itsekin päästä taas kirppareille!

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja löytöjä oot tehnyt! :) Mä kans kiertelen suhteellisen usein Seinäjoen kirppiksiä läpi, mut viimeaikoina ei oo oikein tullut mitään ostettavaa vastaan ja koko kirppistely on sen vuoksi vähän lopahtanut... Ehkä pitäis joku päivä käydä taas kiertelemässä ja tsekkaamassa toi sunkin pöytä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä oon kyllä ollut nyt ihan fiiliksissä kiertelemässä noita kirppareita, kun on ollut niin paljon parempi tarjonta niistä kuin Vaasassa. :D Käy ihmeessä! ;)

   Poista
 6. Wou mitä löytöjä! Nuo kengät on aivan ihanat! Kirpparit on parhaita varsinkin silloin kun tekee kunnon löytöjä. Mäkin oon innostunut kirppareista ja käynyt kiertelemässä niitä jo useamman kerran. Kirpparit on ihan parhaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kengät on kyllä täyttä rakkautta!♥ Niimpä. Musta tuntuu, että harvoin löydän mitään kirppareilta, mutta nyt kun löysi niin innostus niitä kohtaan kyllä nousi heti lisää. :D

   Poista
 7. Hei! Jos viitsit auttaa ja täyttää nettikirppiksiin liittyvän kyselyn (tämä liittyy koulujuttuihini) osoitteessa :):

  https://fi.surveymonkey.com/r/256J8R7

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥