17.10.17

Somessa aktivoituminen

Nykyään näkee paljon haasteita, jossa ihmiset yrittävät olla ilman somea. Mulla ei oo oikeastaan koskaan ollut mitenkään erityisesti ongelmia liiallisen somettamisen kanssa. Päinvastoin, se meinaa unohtua ja usein. Ajattelinkin ottaa loppuvuodelle haasteen, jossa yritän aktivoitua hieman enemmän päivittelemään omia somekanavia! Asetan itselleni muutamat tavoitteet, joita yritän parhaani mukaan toteutella ainakin nyt loppuvuoden ajan. Mun blogilla on oma Instagram-tili ja Facebook-sivu, joilla on melko vähän seuraajia, sillä muistan päivitellä niitä tosi harvoin. Kannattaa siis viimeistään tässä vaiheessa käydä ottamassa kanavat haltuun, sillä tästä lähtien niihin pitäisi tulla jo vähän enemmän sisältöä! Mua voi myös seurata Snapchatissa nimellä emppuhhii, jossa taidankin olla kaikista aktiivisin.

instagram (4)

BLOGI

Blogin päivittely on tällä hetkellä tooosi vaihtelevaa, sillä oon päättänyt, etten halua stressata asiasta liiaksi, vaan kirjoitella silloin, kun on fiilistä ja aikaa. Onneksi tällä hetkellä sitä fiilistä löytyy enemmän kuin tarpeeksi. Jotenka pari tavoitetta voisin tähänkin asettaa!

- Ihanne postailutahti mulle olisi 2-3 kertaa viikossa. Kuitenkin nykyisessä elämäntilanteessa se taitaa usein jäädä vain haaveeksi. Voisin ottaa loppuvuodelle tavoitteeksi postailla 1-2 kertaa viikossa, toki mieluummin useammin!

- Kommentoida muille. Oon hävettävän laiska kommentoimaan muiden postauksia. Ajattelinkin ottaa tavoitteeksi kommentoida muiden blogeihin vaikkapa 10 kertaa viikossa. Ei pitäisi olla mikään mahdoton homma!

instagram (1)
INSTAGRAM

Päivitän Instagramia oikeastaan vain silloin, kun lisään uuden postauksen. Kuitenkin välillä sekin unohtuu ja toisaalta jos postauksia ei tule, myös mun Insta pysyy hiljaisena.

- Yritän päivittää vähintään neljä kuvaa viikossa. Jos mun tavoitteena on kirjoitella blogiin 1-2 kertaa viikossa, näiden blogikuvien lisäksi mun tulisi siis päivittää 2-3 "ylimääräistä" kuvaa Instaan.

- Instastoryn puolella aktivoituminen! Tosi harvoin päivittelen sinne nykyään mitään, sillä tykkään käyttää ennemmin Snapchattia. Musta kuitenkin tuntuu, että yhä useampi on siirtynyt Instaan, joten ehkä yritän aktivoitua hieman myös sen puolella?

- Olisi myös kiva kokeilla yhden viikon haastetta, jolloin yrittäisin postata joka päivä jotain!

instagram (2)

FACEBOOK

Facebookiin päivittelen tällä hetkellä uusia postauksia ja jaan sitten erilaisiin blogiryhmiin kyseisen julkaisun. Kysyisinkin teiltä, millaista sisältöä haluaisitte nähdä blogin Facebookissa? Kiinnostaako teitä lisäksi kuvat, jaot tai höpöttelyt sen puolella? Olisi kiva kuulla, mitä te haluaisitte nähdä!

2 kommenttia:

 1. Niin tuttu fiilis! Postailun ja blogin kanssa ei oo juurikaan ollut itsellä ongelmia, mutta se snäppi ja insta tuntuu välillä olevan tosi vaivallollisia päivitellä. Oon itsekin yrittänyt vähän herätellä tässä syksyn mittaa sitä touhua, koska olis se nyt kiva, että sielläkin olisi edes jotain sisältöä blogin rinnalle! :)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, en tiedä miksi ne on välillä niin vaivalloista päivittää.. Ja musta ainakin tuntuu, että eri somet tukee toisiaan niin olisi kyllä kiva saada aktiiviseksi muitakin kanavia tämän blogin lisäksi. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥