7.10.17

Terkut kiireen keskeltä

Taas kerkesi tulla tahaton blogibreikki, mutta täälä mä vielä oon! Tässä välissä ollaan ehditty muuttaa, päräyttää koulu kunnolla käyntiin ja paiskia töitä. Tällä hetkellä elämä tuntuu hieman suorittamisella, sillä koulun kanssa on ollut tosi paljon tekemistä. Siksi blogikin on jäänyt hieman taka-alalle. Ensin kaikki vapaa-aika meni etsiessä tavaroille paikkaa uudesta kodista ja nykyään "vapaapäivät" koulusta ja töistä ovat etäpäiviä, jolloin kirjotellaan esseitä tai päntätään tenttiin. Ensiviikollakin olisi kahden harjoitustyön palautus (joita en ole ehtinyt vielä edes aloittaa) sekä yksi tentti, joten tälläkin hetkellä tuntuu, että pitäisi olla tekemässä koulujuttuja.

syksy (1)

Ajattelin kuitenkin ottaa tämän viikonlopun ajan vähän iisiä ja antaa enemmän aikaa rentoutumiselle tämän kaiken härdellin keskellä. Viikonloppu menee muutenkin yötöissä, joten en usko, että saisin päivisin väsypöhnässä muutenkaan mitään järkevää aikaiseksi. Siksi ajattelinkin tässä välissä tulla ilmoittelemaan itsestäni hieman tännekin, jotta ette aivan unohda mua! :D

Blogin kirjoittelu on asia, mitä nautin tehdä vapaa-ajalla, mutta se vaatii toisinaan tosi paljon aikaa ja jaksamista. Väsyneenä ja kiireessä ei jotenkin tunnu olevan aikaa miettiä kuvien ottamista ja kirjoittamisenkin hoidan mieluiten rauhassa ilman stressiä. Ideoita piisaisi ja haluaisin jo päästä kirjoittelemaan meidän uudesta kodista sekä kuulumisia täältä Seinäjoelta. Kouluhommat ei näytä helpottavan lähiaikoina, mutta yritän silti ehtiä tänne bloginkin puolella välillä. Ottamatta kuitenkaan asiasta stressiä. Onneksi koti on nyt aika lailla järjestyksessä ja vanha koti siivottu sekä avaimet palautettu. Uuden sohvan pitäisi tulla ensi viikolla, joten sen jälkeen koti on niin valmis kuin se voi tässä vaiheessa olla.

syksy (3)

Kaiken kaikkiaan oon ollut tosi onnellinen, että päätettiin muuttaa tänne Seinäjoelle ja elämä on rullannut kivasti eteenpäin. Arki ehkä kaipaa vielä jonkunlaista rutiinia, sillä mun ajankäyttö on tällä hetkellä aika sekasortoista ja tuntuu, että koko ajan pitäisi olla hoitamassa velvollisuuksia enkä tiedä, missä välissä ehtisi rentoutua hyvällä omatunnolla. Pitäisi kai kehittää jokin kunnollinen aikataulusuunnitelma. Tänä viikonloppuna tosiaan yritän pitää vähän vapaata koulujutuista, joten mahdollisesti ehdin kirjoitella edes pari postausta valmiiksi tänne. Ainakin näin toivoisin!

Rentouttavaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

 1. Olipa ihanan värisiä noi lehdet noissa kuvissa. Pakko sanoo, että sun blogi on kyllä todella kiva :)

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi oli kyllä niin pirtsakan näköisiä, että oli pakko käydä nappaamassa kuvat. :D Voi kiitos paljon!♥ :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥