20.11.17

6 x Paheeni

Jokaisella meillä on varmasti jotain paheita, joista haluaisi päästä eroon. Tänään listaankin omat kuusi pahettani. Olisin keksinyt vielä lisääkin eikä ne varmaan olisi loppuneet siihenkään, mutta tässä niistä muutamat ensimmäisenä mieleen tulleet.

kuva (1) 
1 | Jos kaapista löytyy jotain herkkua, en saa mielenrauhaa enne kuin ne on syöty pois. Tämän vuoksi meille ei voi ikinä ostaa "vierasvaraa" valmiiksi kaappiin.

2 | Tuhlaan rahaa etukäteen. Tilailen siis laskulle ja kulutan luotolta, sillä ajattelen maksavani sinne sitten takaisin, kun palkka tulee. Tästä ei onneksi vielä ole tullut mitään suurta ongelmaa, mutta on silti asia, josta haluaisin päästä kovasti eroon.

3 | Jätän asioiden tekemisen aina viimetinkaan. Varsinkin koulujuttujen suhteen. Esseen aloitan usein vasta samana päivänä, kun on deadline ja parhaimmillaan oon palauttanut tehtävän ihan viimeisimmillä sekunneilla.

4 | Mulla on aina kännykkä kateissa. En oo sitä onneksi vielä mihinkään julkiselle paikalle hävittänyt, mutta kotona se on aina sen tyynyn tai vaatteen alla, mistä en tajua katsoa. Poikaystävällä menee tähän hermot, kun hän joutuu soittamaan mun puhelimeen melkein aina, kun ollaan lähdössä jonnekin, että löydän sen.

5 | Olen laiska kauneudenhoidossa. Haluaisin monesta asiasta päivittäisen tai viikottaisen rutiinin, mutta sen sijaan esimerkiksi ihon kuorinta kuuluu mulla vain harvinaisiin hemmotteluiltoihin.

6 | Olen joissakin asioissa hyvin dramaattinen. Varsinkin jos mulla on nälkä.

kuva (4)
kuva (7)


Löytyykö sulta samoja paheita? :)

8 kommenttia:

 1. Toi kakkoken on vähän paha kyllä. Ite pääsin siitä eroon jo, mutta näin äitiyslomalla ja joulun lähestyessä laskuja on ikävä kyllä tulossa :( Onneksi myös se kuuluisa palkka tulee taas tammikuusta lähtien ja tulot nousee reippaasti, niin en ota tästä stressiä :) Jos oot laiska kauneudenhoidossa niin kokeile vaikka Nivean uutta pikakasvonaamiota, suosittelen! Tarkemmin voit lukee siitä täältä http://funfitfash.blogspot.fi/2017/11/kosmetiikkakorneri-keskiviikon.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei siitä varmasti kannatakkaan suurta stressiä ottaa, jos ei kuluta etukäteen enemmän kuin mitä tienaa. :) Itseä kyllä silti harmittaa, jos kuussa jäisi ylimääräistä rahaa ja sitten se pitää käyttää edellisten ostosten laskujen maksuun ja sitten joutuu taas tilailla luotolla. Tosta tulee nopeasti kierre ja pitää olla kyllä varovainen sen kanssa, ettei siitä muodostu ongelmaa. :D Hei kiitti vinkistä, käyn kurkkaamassa postauksen! :)

   Poista
 2. Mä jätän kans asiat tosi usein viime tinkaan. Ei tässä tavallaan mitään pahaa oo niin kauan ku se ei syö yöunia tai stressaa liikoja, tai näin mä ainakin ajattelen :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Itse oon kyllä semmoinen stressipeikko, että auttaisi huomattavasti tehdä asiat joskus ajoissa. :D

   Poista
 3. Meilläkään ei ole ikinä vierasvaraa, koska söisin ne. :D

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit kuvat! :) itellä oli kans joskus tapana tilailla vaikka mitä laskulle, onneks oon päässy siitä eroon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itsekin pitäisi kyllä päästä siitä eroon, mutta siitä tulee helposti semmoinen oravanpyörä. :/

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥