12.12.17

Luukku 12 - Dermosilin joulukalenteri luukut 1-12

blogijoulukalenteri luukku 12

Tänä vuonna mulla ei oo ollut ollenkaan perinteistä suklaakalenteria. Sen sijaan Joni osti mulle Dermosilin kosmetiikkakalenterin (ja mä kokosin hänelle itse joulukalenterin). Kalenteri on ollut kivaa vaihtelua suklaa- ja kuvakalentereihin verrattuna, sillä tämä on mun ensimmäinen tämmöinen tavaraa sisältävä kalenteri. Ajattelinkin näyttää teille kalenterin sisältöä ja tässä olisivat luukut 1-12! Puolessa välissä jo mennään. :)

Dermosilin joulukelnteri (1)

Luukku 1 - Kynsilakka Ensimmäisestä luukusta paljastui tuo (kuvassa) vaaleanpunaiselle näyttävä kynsilakka, joka taittaa violettiin. Mä en töiden puolesta pysty juurikaan kynsilakkaa käyttämään, mutta nää ehkä pääsee jollekin eteenpäin lahjaksi tai sitten säästän näitä kesää varten.

Luukku 2 - Yövoide käsille ja jaloille Oletin tämän olevan paksua voidetta, joka ei kuivu helposti, mutta voide olikin suhteellisen kevyttä. Helppo ottaa reissuun mukaan pienen koon vuoksi.

Luukku 3 - Spiraalihiuslenkit (4kpl) Nää oli tosi käteviä, sillä ovat pienempiä kuin mun aiemmin ostamat. Ne isommat eivät toimineet mulla, mutta nää oli hyviä.

Luukku 4 - Huulikiilto Jostain syystä tämä huulikiilto maistui aika hirveälle. Kiillosta tulee myös väriä.

Dermosilin joulukelnteri (3)

Luukku 5 - Ihonhoitovoide lime Tässä oli hyvä tuoksu ja pääsee mulla varmasti myös reissuun tai käsilaukkuun mukaan.

Luukku 6 - Kynsilakka Tästä luukusta paljastui tuo tumman violetti kynsilakka.

Luukku 7 - Varpaiden erottelija (2kpl) Varpaita lakkaankin sitten käsienkin edestä, enkä oo aiemmin omistanut tämmöisiä, joten kiva päästä kokeilemaan onko lakkaaminen helpompaa näillä.

Luukku 8 - Kynsikimalle Kimalle oli kivan joulunpunainen, joten mietin jos jouluna lakkaisin kynnet ja koristelisin tällä.


Luukku 9 - Arganöljyhiusnaamio Tämän testaamista odotan kyllä paljon, sillä vaikuttaa mielenkiintoiselta!

Luukku 10 - Kynsiviila

Luukku 11 - Kynsilakka Täältä puolestaan paljastui tuo kuvassa oranssilta näyttävä kynsilakka, joka ei todellisuudessa ole lainkaan oranssi. Enemmänkin marjapuuron värinen.

Luukku 12 - Hiusharja Tähän mennessä viimeisimmästä luukusta paljastui matkaharja, jossa on myös peili. Muistan, kun näitä oli kaikilla joskus yläasteella. Kuitenkin toi on tosi kätevä edelleen ottaa laukkuun mukaan.

Dermosilin joulukelnteri (2)

Oon tähän mennessä tykännyt tuosta kalenterista paljon ja on kiva päästä testaamaan uusia tuotteita. Mulla on ollut todellisia vaikeuksia olla avaamatta luukkuja etukäteen ja olla kurkkimatta takakannesta, mitä tulevat luukut sisältävät, haha.


Millaisia joulukalentereita teillä on tänä vuonna? :)


EDELLINEN LUUKKU: Luukku 11 - Joulubrunssi

Psst. Muistathan, että blogiani voi seurata myös:

2 kommenttia:

  1. Mukava seurata nykyään blogeissa näitä kosmetiikkakalentereita kun niitä on nykyään niin hirveen paljon ja niin erilaisia. Tää Dermosilin vaikuttaa ostamisen arvoiselta ja voisin harkita tätä seuraavana vuonna kun nyt neljä peräkkäistä vuotta on aukonut The Body Shopin kalenteria. Mulla on TBS:ltä se isoin, Ultimate ja oon kyllä tosi tyytyväinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, noita on kyllä tullut tosi paljon nytten. Tähän mennessä on ainakin ollut ihan ostamisen arvoinen ja oon tykännyt. :) Mäkin oon pitkään haaveillut tosta The Body Shopin kalenterista, ehkä mä puolestani ostan semmosien ensi vuonna. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥