4.12.17

Luukku 4 - Joululahjatoiveeni


Tänä vuonna mun joululahjatoiveet ovat aika käytännöllisiä, ehkä mä oon aikuistunut? Mä en tänäkään vuonna odota lahjoja oikeastaan keneltäkään muulta kuin poikaystävältäni, joten en tietenkään odota saavani näitä kaikkia jouluksi. Tämä on ehkä enemmän semmoinen listaus, mitä tarvitsisin/haluaisin juuri nyt. Osan ostan varmaan itselleni "joululahjaksi" ja osan myöhemmin. 

1. Langattomat kuulokkeet - Haluaisin salille tuommoiset valkoiset langattomat kuulokkeet, josta kuunella kätevästi musiikkia treenatessa.

2. Kulmakarvatrimmeri - Oon maailman laiskin nyppimään kulmia ja usein hoidatankin ne ripsihuollon yhteydessä. Kuitenkin niiden välissä ne pääsevät aina aika kamalaan kuntoon. Jos oon ihan oikein ymmärtänyt tämän trimmerin käytön, niin tämä olisi pelastus mun kaltaisille laiskoille kulmienhoitajille.

3. Herätysvalo - Oon huomannut ensimmäistä kertaa tänä vuonna kuinka vaikeaa on herätä aamulla pimeyteen ja pommiin nukkumisesta on tullut mulle oikein tapa. En vaan saa millään itseäni herätyskellon avulla aamulla ylös vaan torkutan välillä jopa tunnin. Tuommoinen herätysvalo saattaisi siis olla mulle aivan loistava.

4. Uusi objektiivi - Mulla on perus 14-42mm objektiivi, mikä tuli valmiiksi kameran mukana ja joka toki ajaa asiansa sen verran mitä kuvaan. Kuitenkin välillä tulee olo, että olisi kiva ostaa uusi objektiivi, jolla saisi parempia kuvia ja enemmän kuvausmahdollisuuksia.

5. Pleikkariohjain - Mä välillä aina innostun pelailemaan Jonin pleikkarilla, joten oonkin pyytänyt lahjaksi omaa valkoista ohjainta. Meillä on valmiiksi vain yksi ohjain, joten toinen ohjain mahdollistaisi kaksinpelitkin. Jotain Mikki Hiiri -peliä me pelailtiin aikoinaan kolmosella kahdestaan, joten olisi hauska hommata joku samankaltainen peli neloselle.

6. Icebugit - Nämä on ollut mun toive-/ostoslistalla jo monta vuotta, mutta jostain syystä jää aina ostamatta. Mutta edelleen, mulla jää talvisin lenkit usein välistä liukkauden takia, joten nastalliset kävelykengät olisivat huippuostos. Ehkä mä tänä vuonna raaskin ne vihdoin ostaa?

7. Kaukolaukaisin - Kaukolaukaisin olisi välillä tosi tarpeellinen, joten se on ostoslistalla tänä vuonna. En oo kylläkään tuohon Olympuksen kameraan löytänyt netistä semmoista kaukolaukaisinta, joka siihen kävisi, mutta pitää vielä jatkaa etsintöjä.

8. Tietokone - Mun nykyinen läppäri vetelee jo viimeisiään, mikä ei toki oo suuri yllätys, sillä se oli tosi halpa ostettaessa. Sen näyttö esimerkiksi rupeaa räpsymään ilman piuhaa, kun akku on n. 65%. Tämä on todella rasittavaa, sillä koulussa usein tarvisin konetta monta tuntia piuhattomana. Lisäksi sitä pitää sammutella muutaman tunnin välein, sillä se välillä hidastuu tosi kankeaksi. Uudelle koneelle olisi siis tarvetta.


Mitä sä toivot tänä vuonna joululahjaksi? :)


Psst. Muistathan, että blogiani voi seurata myös:

Oothan jo huomannut joulukalenterin ensimmäisen arvonnan ja osallistunut siihen täällä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥