6.12.17

Luukku 6 - Bloggaajien pikkujoulut

blogijoulukalenteri luukku 6

Mut oli viime lauantaina kutsuttu bloggaajien pikkujouluihin, joten vietin viikonlopun Helsingissä. En tuntenut paikalta oikeastaan ketään ennestään eli aika avoimin mielin lähdin tapahtumaan. Oli kiva päästä tutustumaan muihin bloggaajiin ja saada aivan uusia blogeja lukulistalleen. Sofia ja Niina toimivat järjestäjinä ja he olivat kyllä nähneet tosi paljon vaivaa kivan päivän järkkäämiseen, kiitos vielä teille!

bloggaajien pikkujoulut (3)
Miittikuvat-16

Päivä sisälsi muihin tutustumista, kuvailua, herkuttelua sekä valokuvaamiseen, kuvien muokkaukseen ja hakukoneoptimointiin liittyvän workshopin, joka oli tosi mielenkiintoinen. Tapahtumassa oli nyyttärimeininki ja pöytä notkui toinen toistaan herkullisempia syötäviä. Mä itse tein jouluista Rocky Road -suklaata, jonka ohjeen muuten jaoin viime vuoden joulukalenterissa (täälä). 

Mulla oli tosi kiva päivä, vaikka myönnän, että mua jännitti etukäteen. Mun on aina hieman vaikea olla tilanteissa, jossa on paljon uusia ihmisiä ja paineet olla sosiaalinen. Kuitenkin lähdin hyvillä mielillä kotiin ja oon onnellinen, että poistuin omalta mukavuusalueeltani ja lähdin tuommoiseen tapahtumaan yksin. Saatiin vieläpä kivat joululahjapussukat mukaan, jotka järjestäjät olivat meille keränneet yhteistyökumppaneiden avuilla. Pussukat sisälsivat mm. vegaanisia kosmetiikkatuotteita ja ajattelinkin mahdollisesti käydä niitä myöhemmin täälä blogissakin läpi.

bloggaajien pikkujoulut (1)
Miittikuvat-15

Viivi | Maria | Terhi | Jasmin | Sara | Jasmiina | Saara | Meitsi | Sofia

Yhteiskuvat ovat Sofian käsialaa. Käykääs tutustumassa myös muiden mukana olleiden blogeihin yltä klikkaamalla nimeä! Toivottavasti kaikkien nimet ja blogit menivät oikein. :)

bloggaajien pikkujoulut (2)


Hyvää itsenäisyyspäivää! :)EDELLINEN LUUKKU: Luukku 5 - Lumiukko-suklaapatukat

VIIKON ARVONTA: Luukku 3 - ARVONTA: MAYBEAUTYN HIUSSEERUMI & -NAAMIOT


Psst. Muistathan, että blogiani voi seurata myös:

12 kommenttia:

 1. Oli ihana päästä tutustumaan teihin, oli kyllä kaikin puolin tosi kiva ilta!

  ♥️: Jasu
  https://www.stoori.fi/the-what/

  VastaaPoista
 2. Ihanasti oot kirjoittanut tuosta päivästä! <3 Oli kiva nähdä sua :) Mua jännittää aina kamalasti uusien ihmisten näkeminen ja vaikka paikalla olikin ystäviä ja tuttuja niin silti jännitin tosi paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sua! :) Ihanaa, etten ollut ainoa. :D

   Poista
 3. Oli kyllä superkiva ilta! Etkä todellakaan ollut ainoa, jota jännitti :D Mut onneks jännitys osoittautui lopulta ihan turhaksi.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) Hyvä! Niimpä, kyllä se hälveni onneksi alun jälkeen. :)

   Poista
 4. Olipa kiva postaus :) ja ihan huippu ilta! ♥ Muakin jännitti ennen pikkujouluja, mutta onneksi se jännitys katosi nopeasti :)

  VastaaPoista
 5. Oi olitpa todella ihanasti kirjoittanut tuosta miittipäivästä;) Tosiaan aivan ihana tapahtuma vaikka jännäriä olikin ilmassa varmasti kaikilla meillä! Mä nyt vasta ennätin tulla kunnolla tsekkaamaan sun blogisi ja pitääpä tässä vähän selailla lisää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Munkin pitäisi käydä kurkkailemassa muiden blogit oikein ajan kanssa läpi, kun vaan joskus ehtisi. :D Oon ehtinyt vasta vähän selailla. :)

   Poista
 6. Oli kyllä ihan huiput pikkujoulut! <3 Mua jännitti kans ihan simona tulla tonne, kun en tuntenut/ tiennyt kuin muutaman ennalta - mutta noissa on kyllä niin parasta, kun tutustuu uusiin ihmisiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Uusiin ihmisiin tutustuminen ja oman jännityksen voittaminen oli kyllä parasta noissa pikkujouluissa. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥