7.12.17

Luukku 7 - To Do in December

blogijoulukalenteri luukku 7

Joulukuu on helposti vuoden kiireisintä aikaa, sillä on niin paljon tekemistä ennen joulua. To Do -lista on helppo tapa järjestää ajatuksia ja asioita sekä vähentää stressiä. Oon itse tosi innokas väkertämään kaiken maailman listoja, joten tottakai joulukuullekin pitää tehdä omansa.

Joulukorttien askartelu ja postitus - Tämä onkin itseasiassa mulla tämän viikon tehtävälistalla, mutta täytyisi vielä löytää jostain inspiraatiota kortteihin.

Joulusiivot - Jokavuotiset joulusiivot pitäisi myös jo aloittaa. Haluan erityisesti järkkäillä joitakin kaappeja uudestaan muuton jälkeen, kun nyt on päässyt vähän huomaamaan, missä olisi minkäkin käytännöllinen paikka.

Joulukuusen hakeminen ja koristelu - Haaveilen tänäkin vuonna aidosta kuusesta ja olisi kyllä niin kiva tällä kertaa oikeasti saada semmoinen.

Piparien ja piparkakkutalon leipominen - Piparien leivonta on ollut mulla yleensä itsenäisyyspäivän juttu, mutta tänä vuonna se jäi jo ihan sen takia, etten tiistaina saanut aikaiseksi leipoa piparitaikinaa. Tiistai tuntui muutenkin menevän ihan ohi tällä viikolla, koska muutaman tunnin yöunilla suoritettu aamuvuoro ei vaan oo mun juttu. Piparit pitäisi kuitenkin saada joku päivä leivottua ja piparkakkutalo siinä samalla.

joulukuun tehtävälista

Lahjojen osto ja paketointi - Onneksi mun joululahjaostokset on ihan hyvässä mallissa jo, sillä mulla on jo suurinpiirtein idea, mitä meinaan ostaa. Täytyisi vain käydä ostamassa loput.

Muutamat tentit - Tämän lukukauden viimeiset koulujutut pitäisi saada purkkiin ja se tarkoittaa vielä muutaman tentin tekemistä.

Joululakanoiden ostaminen - Mä oon itseasiassa monta vuotta jo halunnut löytää semmoiset kivat jouluiset lakanat, jotka laittaa sänkyyn joulunajaksi. En tiedä mistä tämmöinen fiksaatio kumpuaa, mutta jotenkin saan joulufiilistä, kun saa aloittaa joulunvieton vaihtamalla puhtaat jouluiset lakanat sänkyyn, haha. Tähän asti semmoiset tähtilakanat ovat toimineet meidän joululakanoina, mutta haluaisin nyt ostaa jotkut jouluisemmat tai edes punaiset.

Päästä kiinni saleilusta - Löysin vihdoin ja viimein kivan salin täältä Seinäjoelta! Pitäisikin saada treenaamisesta rutiini vielä näin loppuvuodesta, kun saa rauhassa tutustua laitteisiin ja uuteen saliin ennen kuin uuden vuoden jälkeinen ruuhka alkaa.

Jouluverhojen laittaminen - Jouluverhot on mulla itseasiassa kateissa, sillä en oo varma mihin ne muutossa laitoin. Kuitenkin toivon niiden ilmaantuvan jostain joulusiivoja tehdessä, jotta saadaan viimeinen silaus meidän kodin joulusisustukseen!

joulukuu tehtävälista


EDELLINEN LUUKKU: Luukku 6 - Bloggaajien pikkujoulut

VIIKON ARVONTA: Luukku 3 - ARVONTA: MAYBEAUTYN HIUSSEERUMI & -NAAMIOT


Psst. Muistathan, että blogiani voi seurata myös:

4 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallinen postaus! Mäkin haaveilen joululakanoista, mut en oo viel onnistunut löytämään sellaisia oikeasti kivoja :D Mut onhan tässä viel aikaa ennen joulua.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama juttu, en oo vielä löytänyt mistään kivoja ja tarpeeksi jouluisia lakanoita! Onneksi on. :)

   Poista
 2. Ihana joulutunnelma tässä postauksessa! Mulla on itse asiassa luonnoksissa pari kuukautta jo kököttänyt melko samantyylinen postaus ja muutama sama löytynee siitä munkin listasta 8) Joulusiivous joo, pitäskö sellanenkin tehdä?:') Vois olla ihan jees!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joulusiivot taitaa olla melkein ainoat suursiivot, mitä jaksan vuodessa tehdä. Kunhan vaan saisi aloitettua, haha. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥